Print

Laserbehandlinger

I Facebody har vi mange års erfaring med Laser og Ellipse, idet vi har behandlet siden 1998 og dermed var blandt de første i Danmark, som kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Registreret i Sundhedsstyrelsen
For at kunne tilbyde Laser og Ellipse skal man være autoriseret og registreret af Sundhedsstyrelsen. Disse krav opfylder vi naturligvis, og der er derfor tilknyttet læge og sygeplejerske til klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk (http://sst.dk/). 

Forløbet
Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling ved en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Konsultationerne varetages af vores autoriserede laserterapeut og sygeplejerske Rikke Fobian som ligeledes foretager laserbehandlingerne.Ved denne GRATIS konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laser-behandlinger.

Vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, der passer til netop dig og dine behov. I klinikken anvendes Ellipse Light, Candela Gentle Yag. Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale. 

Bemærk, at såfremt man har bestilt tid til gratis konsultation eller en behandling og man udebliver eller ikke aflyser tiden rettidigt (24 timer før), opkræver vi et gebyr på Kr. 500 !

Karsprængninger
Du behøver ikke længere forsøge at skjule din karsprængninger. Vi kan fjerne dem!
Til dette formål har vi en unik Ellipse I2PL som kan fjerne karsprængninger på hele kroppen.
Få dine flotte ben igen. Er du blevet lidt rødkindet eller blusser du på hals og decollete? Er din næse konstant rød? Det kan helt sikkert mindskes betydeligt eller fjernes helt.

Pris pr. behandling del af ansigt, næse, hånd eller andet (ca. priser)
Fra Kr. 300

Pris pr. behandling hele ansigtet
Kr. 1.000

Pris pr. behandling ansigt og decollete
Kr. 1.500

Pris pr. behandling ben 20 min /40 min
Kr. 1.200/1.600

Pris pr. behandling ansigt og ben (20 min)
Kr. 1.700

Pris pr. behandling ansigt, decollete og ben (20 min)
Kr. 2.200

Den præcise pris samt antal behandlinger oplyses ved konsultationen. Antal behandlinger varierer af efter hvilket område, der behandles. Karsprængninger i ansigtet tager normalt 2-4 behandlinger, på benene kræves normalt 2-6 behandlinger alt efter hvor mange kar, du ønsker fjernet.

Hårfjerning
Slip for uønskede hår.

Vi bruger Ellipse Light til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden.
Ellipsebehandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme - en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår.
Behandlingen er mest effektiv på mørke hår pga den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene.
Hår vokser i cyklus, hvor det varierer mellem vækst og hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen.
Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer så som, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.
Man skal påregne mindst 4-8 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat. Lyset som benyttes er helt ufarligt.

Den præcise pris og antallet af behandlinger aftales ved konsultationen.

Rynkereduktion
Ønsker du også at bevare din huds ungdommelighed. Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL (finere rynker) og Laser (dybere rynker).

Gentle Yag Laser tilfører de underliggende lag i huden varme, hvorpå der dannes nyt kollagen. Dette nye kollagen resulterer i en udglatning af rynker og en opstramning af huden.
Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en ”miniansigtsløftning” med laser.
I USA er Gentle Yag kåret som en af de mest effektive lasermaskiner til rynkebehandling, som findes på markedet. Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat man ønsker. Såfremt man vil ”vedligeholde” sit udseende anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt.

Ellipse I2PL til hudforyngelse og behandling af solskadet hud er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Pg af solens stråler og fordi collagen produktionen i hud aftager, ældes huden naturligt med tiden.

Skinrejuvenation, er en en klinisk dokumenteret, sikker og effektiv ellipsemetode, som hjælper dig med at bevare det unge, friske look længere. Elipsemetoden fjerner brune pletter og rødmen, reducerer hudens uensartede pigmentering og forbedrer hudens struktur.

Antallet af behandlinger og den nøjagtige pris aftales ved konsultationen. Som retningslinje koster:

1 behandling m/Ellipse
Kr. 1.000

1 behandling m/GentleYag Laser paintingmetode
Kr. 1.500

 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 10:00 - 18:00
  • Lørdag 10:15 - 15:00
  • Søndag Efter aftale