Print

Botox og Restylane

Det handler ikke om at forandre.
Det handler om at finde følelsen af balance mellem det indre og det ydre.

Botox og Restylane

RING PÅ 608067097 ELLER 33130026 FOR AT BESTILLE TID, ELLER HØRE MERE OM BEHANDLING

Hvad er Botox?
Botox er et naturligt protein, der produceres af jordbakterien Clostridium Botulinum. Botox kan bruges til at svække de rynker, der opstår og fastholdes af spændinger i de overfladiske muskler i ansigtet. Når de overfladiske muskler er svækket af Botox, glattes rynkerne ud. Rynkerne som skyldes rygning og almindelig ældning kan ikke fjernes med Botox.
Dybe rynker kræver gentagne Botox behandlinger. Hvis dybe rynker skal slettes hurtigt anbefales supplerende behandling med Restylane.

Hvordan foregår en Botox behandling?
Først bliver huden kølet med is på det pågældende område. Så sprøjtes små mængder af Botox ind i muskulaturen med en meget tynd nål. Effekten i musklerne begynder efter et par døgn og holder sig i 3 til 6 måneder. Effekten i huden holder sig et par måneder mere. Behandlingen med Botox kan gentages når der er behov, dog tidligst efter et halvt år.
På det sted hvor du bliver stukket i huden kan der optræde hævelse, en lille blødning og misfarvning af huden. Dette forsvinder efter 3 til 6 dage

Hvad er Restylane?
Restylane er udviklet med henblik på effektivt at reducere fremkomsten af rynker og forbedre konturer, samt at forynge huden og give den volumen.
Restylane er en gel baseret på hyaluronsyre, et stof som forekommer naturligt i kroppen. Gelen injiceres lige under huden og gendanner volumen og struktur. Resultaterne ses straks og varer længe dog uden at være permanente.

Hvordan foregår en Restylane behandling?
Inden selve behandlingen køles huden ned med kuldeposer, hvorefter Restylane, som indeholder et lokalbedøvende middel, injiceres i huden.
Behandlingen tager mellem 20 - 40 minutter.

Restylane Vital
Produktet til dig, som ønsker at genopbygge huden indefra. Restylane Vital forøger hudens fugtbalance og forbedrer hudens elasticitet, struktur og fasthed indefra. Tynd og løs hud bliver mere fast, spændstigere og tykkere.

Spørg efter separat Restylane brochure

http://institutelysium.dk/

Priser:

Den præcise pris aftales ved en konsultation før behandlingen.

Restylane

Botox

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 10:00 - 18:00
  • Lørdag 10:15 - 15:00
  • Søndag Efter aftale