Cosmelan

Cosmelan® er en yderst effektiv behandling som kan fjerne op til 85% af pigmentpletter på ansigtet.

 

Depigmentation: Cosmelan pack

 
Cosmelan® Depigmentation Treatment Pack er en super effektiv behandling af pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.
 
RING PÅ 608067097 ELLER 33130026 FOR AT BESTILLE TID, ELLER HØRE MERE OM BEHANDLING
 
Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10 -15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer.
 
Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt og giver huden dens naturlige farve, glathed og glød tilbage. 
 
Cosmelan® Depigmentation bruges af førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmarginBehandlingen reducerer bl.a.: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE
Cosmelan® Depigmentation behandlingen giver en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

  • Kan bruges til alle typer pigmentering: Melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.
  • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt
  • Anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper
  • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
  • Meget effektiv til behandling af acne problemer
  • Reducerer acne ar
  • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
  • Indeholder ikke Hydraquinon
  • Høj sikkerhedsmargin
  • Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

RESULTATER:
I 95% af tilfældene forsvinder pigmentpletterne og i 99% af behandlingerne ses markante forbedringer.

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse og huden bliver mere ensartet efter den er fornyet. Efter 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan talg-og fedtproduktionen, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:
 

Trin 1 – På klinikken
Cosmelan® Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”.

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen. Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden i 8 -12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – Vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses produktet "Cosmelan 2" reducerer yderligere pigmenteringen og forhindrer samtidig dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2, som er et medicinsk produkt, anvendes flere gang dagligt og behandlingen fortsættes i flere måneder selv om pletterne er fjernet: Denne  behandling har en forebyggende effekt og minimerer risikoen for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT!

Behandlingen udføres på klinikken og vi vil nøje gennemgå hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive er det vigtigt at følge vores vejledning præcist, for at undgå uønskede resultater.

Cosmelan 2 skal bruges som en vedligeholdelsescreme helt op til 1 år.

Hvis du ønsker mere viden er du velkommen til at ringe eller skrive.

Bestil Tid Online - Klik HerKøb Gavekort - Klik Her Få med email nu, eller sendt med posten

Åbningstider

Mandag - Fredag10:00 - 18:00
Lørdag10:15 - 15:00
Powered by CBIT online booking system