Print

Cosmelan

Cosmelan® fjerner op til 85% af pigmentpletter

Depigmentation: Cosmelan pack

 
Cosmelan® Depigmentation Treatment – pack er en super effektiv behandling af pigmentforandringer uden brug af laser – også for mørke hudtyper.
Pigmentforandringer og ujævn hudfarve kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Studier viser, at pigmentfejl får huden til at se 10-15 år ældre ud, også selvom der ikke er synlige rynker og linjer. Der kan være mange årsager til udvikling af pigmentpletter på ansigt og krop: Solskader, hormonelle forandringer i forbindelse med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. acne og postinflammatoriske pigmentforandringer.
Cosmelan® Depigmentation påvirker melanindannelse direkte og giver mulighed for at fjerne hyperpigmenteringer effektivt samt at give huden dens naturlige farve, glathed og glød tilbage. Cosmelan® Depigmentation bruges af førende klinikker verden over i 64 lande. Cosmelans succes skyldes blandt andet dens effektivitet og høje sikkerhedsmarginBehandlingen reducerer bl.a.: melasma/chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop. Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

FORDELE
Cosmelan® Depigmentation behandlingen giver en række store fordele sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger:

 • Kan bruges til alle typer pigmentering: Melasma, solskader, pigmentering efter acne, medicin og fregner.
 • Fjerner pigmenteringen hurtigt og nemt
 • Anvendes til alle hudtyper, inkl. mørke hudtyper
 • Let peeling giver foryngende og udglattende effekt
 • Meget effektiv til behandling af acne problemer
 • Reducerer acne ar
 • Behandling kan bruges hele året rundt, også om sommeren
 • Indeholder ikke Hydraquinon
 • Høj sikkerhedsmargin
 • Fjerner pigmentpletter efter laser og peeling behandlinger

RESULTATER
I 95% af tilfældene forsvinder pigmentpletterne i 99% af behandlingerne ses markante forbedringer.

Allerede 7-10 dage efter start af Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan man observere en mærkbar betydelig forbedring af huden. Der opnås reduktion i pletternes størrelse og huden bliver mere ensartet efter den er fornyet. Efter 7-8 uger (det tager lidt længere tid for mørkere hudtyper) opnås et maksimalt resultat, pletterne bliver reduceret og huden får sin naturlige kulør. Som en bonus-effekt reducerer Cosmelan talg-og fedtproduktionen, mindsker porerne og er yderst effektiv til acneplaget hud med pigmenteringer.

BEHANDLING:
Trin 1 – på klinikken
Cosmelan Depigmentation programmet indeholder en effektiv pigment-reducerende maske “Cosmelan 1”.

Virkningen af masken er det centrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken efter grundig affedtning af huden. Cosmelan 1 masken forbliver på huden 8-12 timer (afhængig af hudtype og hudens følsomhed). Kunden forlader klinikken med masken på, og vasker den af efter den anbefalede tid.

Trin 2 – vedligeholdelse (hjemme)

Vedligeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved yderligere at reducere pigmenteringen og samtidig forhindrer Cosmelan 2 dannelsen af nye mørke pletter.

Cosmelan 2, som er et medicinsk produkt, anvendes flere gang dagligt og behandlingen forsættes i flere måneder, selv om pletterne er fjernet: Denne  behandling har en forebyggende virkning og minimerer risikoen for at pletterne kommer tilbage.

VIGTIGT! Behandlingen laves på klinikken og vi vil nøje forklare dig hvordan produkterne skal bruges derhjemme i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, er det vigtigt at følge vores vejledning præcist, for at undgå uønskede resultater.

Cosmelan 2 skal bruges som vedligeholdelsescreme helt op til 1 år.

Åbningstider

 • Mandag 10-18
 • Tirsdag - fredag 10 - 18
 • Lørdag 10:15- 15